„Google“ nuotraukų atminimo išjungimas

„Google“ nuotraukų programa, skirta mobiliesiems telefonams, paprastai įspėja jus apie ankstesnius prisiminimus - tai funkcija, kuri yra įjungta pagal nutylėjimą. Ji praneša naudotojui apie ankstesniais metais tą dieną padarytas nuotraukas. Tačiau, priklausomai nuo to, kiek nuotraukų išsaugojote bibliotekoje, pranešimai gali pasirodyti kiekvieną dieną, todėl funkcija tampa sudėtinga.

Šioje instrukcijoje atlikite žingsnis po žingsnio, kaip „Google“ nuotraukų programoje išjungti senus nuotraukų prisiminimus. Procedūra buvo atlikta „iPhone“ (iOS), tačiau ją galima žaisti „Android“ telefonuose.

Sužinokite, kaip išjungti „Google“ nuotraukų atmintį mobiliajame telefone

Kaip sukurti teminį filmą mobiliesiems naudojant „Google“ nuotraukas

1 veiksmas. Atidarykite „Google“ nuotraukų programą ir palieskite piktogramą, kurią viršutiniame kairiajame ekrano kampe žymi trys brūkšneliai. Norėdami pasiekti nustatymus, palieskite reduktoriaus piktogramą.

Įveskite „Google“ nuotraukų nustatymus

2 žingsnis. Palieskite „Wizard Cards“ ir išjunkite parinktį „Rediscover this day“.

Nuotraukų atminties išjungimas

Tokiu būdu „Google“ nuotraukos nebebus rodomos pranešimų apie nuotraukų atmintį jūsų telefone.

Kaip atsisiųsti „Google“ nuotraukų failus vienu metu? Vartotojai keičiasi patarimais.

„Android“: keturi patarimai, kaip padidinti baterijos veikimo laiką