„Instagram“ istorijų bendrinimas tiesioginiu pranešimu

Antradienį pradėta Instagram (12) - tai funkcija, palengvinanti tiesioginių istorijų pasidalijimą. Tai yra tiesioginis pranešimas. Su naujienas galima privačiai siųsti nuotrauką ar vaizdo įrašą, paskelbtą sekančio asmens istorijose - ar tai būtų vienintelis kontaktas ar draugų grupė. Tada pokalbis dalijasi turiniu ir išnyksta, kai pasibaigia istorija.

Mokslininkai nori padėti depresijos prevencijai naudojant Instagram

Verta pažymėti, kad galite neleisti savo pasekėjams dalytis savo istorijomis. Tiesiog išjunkite funkciją „istorijos nustatymuose“. Be to, jei turite privačią paskyrą, tik jūsų pasekėjai gali matyti jūsų istoriją tiesiogiai. Štai kaip naudoti naują funkciją „Android“ arba „iPhone“ (iOS) telefonams.

Nauja Instagram funkcija leidžia bendrinti istorijas tiesioginiu pranešimu

1. Atidarykite Instagram ir peržiūrėkite istoriją, kurią norite siųsti privačiai. Bakstelėkite bendrinimo piktogramą apatiniame dešiniajame ekrano kampe;

Atidarykite istoriją, kurią norite bendrinti

2 veiksmas. Pasirinkite draugą ar grupę, kad išsiųstumėte istoriją. Jei norite, galite pridėti pranešimą, paliesdami „Rašyti žinutę“;

Istorijos siuntimas draugui

Žingsnis 3. Įveskite pranešimą ir palieskite „Siųsti“. Ekrano viršuje pasirodys patvirtinimo pranešimas, nurodantis, kad istorija buvo išsiųsta;

Bendrinkite istoriją su draugais

4 žingsnis. Taip pat galite patikrinti, ar istorija buvo bendrinama, eidami į Instagram Direct ir atidarydami pokalbį su draugu.

Istorija siunčiama per „Instagram“ tiesioginį pokalbį

Užkirsti kelią pasekėjams dalintis savo istorijomis

Žingsnis 1. Norėdami išvengti pasekėjų pasidalijimo savo istorijomis, eikite į Instagram nustatymus. Norėdami tai padaryti, savo profilyje palieskite reduktoriaus piktogramą;

Prisijunkite prie Instagram nustatymų

Žingsnis 2. Eikite į „Istorijos nustatymus“ ir išjunkite parinktį „Leisti bendrinti“.

„Story Sharing“ išjungimas

Ten! Pasinaudokite patarimais, kaip pasidalinti istorijomis su draugais ir, jei norite, neleiskite kitiems dalytis nuotraukomis ir vaizdo įrašais.