Instagram: Kaip užkirsti kelią jiems dalintis savo įrašais istorijose

Nauja Instagram funkcija, leidžianti bendrinti įrašus istorijose, gali nepatenkinti naudotojų, kurie nenori, kad jų turinys būtų paskelbtas iš naujo. Ši funkcija gali būti užfiksuota programos nustatymuose - „iPhone“ („iOS“) arba „Android“. Ši funkcija leidžia pakartotinai skelbti bendrus profilius ar žymes, kad būtų sukurta istorija. Nors naujovė yra svarbi įmonėms, tai gali būti nepatogus žmonėms.

Kaip atsisiųsti viską, ką Instagram žino apie jus

Pagal numatytuosius nustatymus privačių socialinių tinklų profiliai negali bendrinti įrašų draugų istorijose. Jau atidarius paskyras, nors jos įjungtos pagal numatytąją funkciją, jos gali išjungti tokią nuotraukų ir vaizdo įrašų siuntimą iš asmeninių kanalų. Perskaitykite, kaip konfigūruoti programą, kad draugai negalėtų naudoti jūsų įrašų įrašų.

Žingsnis 1. Bakstelėkite Instagram meniu pagrindiniame puslapyje ir pasiekite nustatymus;

Prieiga prie profilio nustatymų Instagram

2 veiksmas. Jei profilis nėra privatus, parinkčių sąraše bus rodomas „Leisti kitiems bendrinti dar kartą“ elementas. Išjunkite raktą, kad būtų išvengta pakartotinio jūsų istorijų leidinių paskelbimo.

Neleiskite kitiems pakartotinai skelbti savo istorijų įrašų

Ten. Naudokite patarimus ir apribokite „Instagram“ pranešimų paskelbimą trečiųjų šalių istorijoms.

Kaip peržiūrėti privačią Instagram? Patikrinkite.

Kaip įdėti muziką į Instagram Stories vaizdo įrašus