Išjungus Pinterest pranešimus kompiuteriu, mobiliuoju telefonu ir el. Paštu

„Pinterest“ gali pranešti naudotojams apie įvairaus pobūdžio socialinio tinklo veiklą, pranešdama apie kompiuterį ar mobilųjį telefoną. Įdiegę programą arba pasiekę kompiuterio svetainę, gausite įspėjimus, kai draugas išsaugos kažką, sukuria naują aplanką ar įdomų turinį. Per daug pranešimų gali trukdyti vartotojams, kurie tiesiog nori naudotis šia paslauga, kad rastų įkvepiančias idėjas.

„Pinterest“ sukuria poaplankius, kad organizuotų idėjas; pamatyti, kaip jis veikia

Sužinokite, kaip išjungti „Pinterest“ pranešimus. Galite atšaukti įspėjimus savo kompiuteryje, mobiliajame telefone ir netgi gauti el. Laiškus. Procedūrą gali atlikti kompiuteris arba išmanusis telefonas, o nustatymai bus sinchronizuoti tarp dviejų įrenginių.

Sužinokite, kaip išjungti „Pinterest“ pranešimus kompiuteriu, el. Paštu ir mobiliajame telefone

Ant kompiuterio

1 veiksmas. Prieiga prie „Pinterest“ nustatymų. Norėdami tai padaryti, viršutiniame dešiniajame puslapio kampe spustelėkite „...“ ir „Nustatymai“;

Pasiekite „Pinterest“ nustatymus

2 veiksmas. Nustatymų ekrano kairėje juostoje spustelėkite „Pranešimai“. Dešinėje pusėje spustelėkite mygtuką „Redaguoti“, „Ne Pinterest“;

Pranešimų nustatymų redagavimas

3 žingsnis. Nuimkite parinktį „Peržiūrėti kitų žmonių veiklą“ ir spustelėkite „Redaguoti“ dešinėje „Pagal el. Laišką“;

Aktyvumo pranešimų išjungimas

4. Pasirinkite parinktį „Tik paskyros el. Laiškai ir privatumas“ ir spustelėkite „Redaguoti“, dešinėje pusėje „Paspauskite pranešimus“;

Pašalinti el. Pašto pranešimus

Žingsnis 5. Pažymėkite parinktį „Nėra spaudos pranešimų“ ir išjunkite „Gauti pranešimus kompiuteryje“. Galiausiai spustelėkite „Išsaugoti nustatymus“.

Paleidimo pranešimų išjungimas

Mobiliajame telefone

1. Atidarykite „Pinterest“ programą ir apatiniame kairiajame ekrano kampe palieskite „Išsaugota“. Tada palieskite reduktoriaus piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe norėdami pasiekti nustatymus. Iš čia palieskite „Redaguoti nustatymus“;

Pasiekite „Pinterest“ nustatymus

2 žingsnis. Pažymėkite skiltį „Pranešimai“ ir bakstelėkite „Nėra Pinterest“. Pažymėkite „Žiūrėti kitų žmonių veiklą“ ir grįžkite į ankstesnį ekraną;

„Pinterest“ pranešimų išjungimas

3 veiksmas. Palieskite „El. Paštas“ ir patikrinkite parinktį „Tik paskyros el. Laiškai ir privatumas“. Grįžti į ankstesnį ekraną;

Pašalinti el. Pašto pranešimus

4. Atidarykite „Push“ ir pasirinkite parinktį „No Push Notification“. Galiausiai išjunkite „Gauti pranešimus kompiuteryje“.

Paleidimo pranešimų išjungimas

Ar galima įjungti bendrą aplanką į paslėptą aplanką Pinterest? Sužinokite forume.