Kā: kaip naudotis „netrukdyti“ ir pabėgti nuo draugų, kurie per daug siunčia

„Pants“ leidžia jums išjungti naujų draugų pranešimų pranešimus su funkcija „netrukdyti“. „IPhone“ („iOS“) ir „Android“ valdomiems mobiliesiems telefonams skirta funkcija puikiai tinka žmonėms, kurie trokšta kurti spustelėjimus. Kaip ir kitose programose (pvz., „Facebook“ ir „Instagram“), paslėptas asmuo nėra įspėtas, ir jūs niekada nežinote, kad jūsų profilis buvo nutildytas. Ši funkcija taip pat veikia pokalbių grupėms. Jei norite sužinoti, kaip nutildyti draugus ir nustoti gauti daugiau pranešimų naudojant netrikdomą režimą, vadovaukitės toliau pateikta instrukcija.

„Bitmoji“ palieka daugiau kaip jūs; pamatyti, kaip naudoti

Tutorialas parodo, kaip naudoti netrukdomą režimą, norint tylėti draugus

1 žingsnis. Atidarykite „Camera“ vaizdo kameros puslapyje ir palieskite paslaugos piktogramą viršutiniame kairiajame ekrano kampe. Tada palieskite „Mano draugai“;

Kelias, kuriuo pasiekiami „XML“ nustatymai

Žingsnis 2. Laikykite pirštą ant vieno iš kontaktų ir rodomame lange eikite į parinktį „Nustatymai“;

Veiksmas, kuriuo galite pereiti prie nustatymų, skirtų susisiekti su kontaktu

3 veiksmas. Norėdami įjungti šią funkciją, palieskite „Don't Disturb“.

Veiksmas, kuriuo siekiama užkirsti kelią netrukdomam režimui, kad būtų galima susisiekti su draugais

Jei norite vėl įjungti pranešimus, grįžkite į draugo nustatymus ir palieskite „Įjungti pranešimus“. Padarykite užuominą, kad būtų išvengta pernelyg didelių draugų įspėjimų apie tai, kad jie pateikiami.

Koks yra jūsų mėgstamiausias socialinis tinklas? Keitimasis patarimais forume.

Kaip atsiųsti galerijos nuotraukas pagal datą