Kaip pasirodyti internete arba neprisijungus prie „LinkedIn“

„LinkedIn“ leidžia konfigūruoti naudotojo būseną kaip internetinį arba neprisijungus. Ši funkcija, kuri veikia panašiai kaip pasiuntinių ir kitų socialinių tinklų statusas, informuoja jūsų ryšius, jei šiuo metu galite bendrauti. Be to, galite paslėpti šią informaciją iš pasirinktų žmonių, kad jie nežinotų, kad esate prisijungę prie platformos. Žr. Žingsnis po žingsnio, kaip tai padaryti interneto versijai ir „Android“ ir „iPhone“ (iOS) mobiliesiems.

„LinkedIn“ išleidžia vaizdo įrašą pašaruose; sužinoti, kaip veikia įrašymas

„Tutorial“ parodo, kaip „LinkedIn“ nustatyti savo statusą kaip internetinį arba neprisijungus

Kaip nustatyti mobiliojo ryšio būseną

Žingsnis 1. Prisijunkite prie „LinkedIn“ profilio ir spustelėkite „I“ parinktį. Tada eikite į „Nustatymai ir privatumas“;

„LinkedIn“ nustatymų pasiekimo kelias

2 veiksmas. Spustelėkite skirtuką „Privatumas“;

Veiksmas norint pasiekti „LinkedIn“ profilio privatumo nustatymus

3 žingsnis. „Aktyvios būsenos peržiūra“ palaikykite aktyvų mygtuką, jei norite, kad „LinkedIn“ žmonėms būtų rodomas internetas. Socialinis tinklas informuoja, kad šis pakeitimas gali užtrukti iki 30 minučių;

Galimybė palaikyti „LinkedIn“ neprisijungus arba prisijungus prie interneto

4 žingsnis. Skiltyje „Slėpti pasirinktų žmonių aktyvią būseną“ įveskite kontaktų, kuriuos nenorite pasakyti savo „LinkedIn“, pavadinimą. Tiesiog parašykite asmens vardą ir spustelėkite atitinkamą rezultatą.

Slėpti pasirinktų žmonių būseną

Kaip konfigūruoti būseną „LinkenIn“ programoje

1 veiksmas. Prisijunkite prie „LinkedIn“ profilio ir palieskite savo nuotrauką. Tuomet ekrano viršuje bakstelėkite pavaros mygtuką;

Kelias į „LinkedIn“ nustatymus mobiliesiems

2 veiksmas. Bakstelėkite skirtuką „Privatumas“ ir eikite į parinktį „Valdyti aktyvų statusą“;

Kelias į prieigą prie aktyvių „LinkedIn“ būsenos valdymo nuostatų mobiliesiems

3 veiksmas. Įjunkite parinktį „Peržiūrėti aktyvųjį būseną“, kad jūsų kontaktai žinotų, jog esate prisijungę. Kaip ir interneto versijoje, šis nustatymas gali užtrukti iki 30 minučių.

Jei norite paslėpti konkrečių žmonių būseną, bakstelėkite teksto laukelį „įterpti ryšio pavadinimą“, įveskite asmens vardą ir bakstelėkite atitinkamą rezultatą.

Kaip paslėpti konkrečių žmonių statusą iš mobiliojo ryšio

Koks skirtumas tarp „LinkedIn Upgrade“ planų? Keitimasis patarimais forume.