Kaip paslėpti „Tinder“ profilį „Facebook“ draugams

Naudodamiesi „Tinder“ diskretiškai ir nepastebėdami „Facebook“ draugų ir šeimos narių, galima sekti keletą paprastų patarimų. Santykių programoje nėra filtro, kuris pašalintų jūsų kontaktus iš socialinio tinklo. Tačiau vartotojas gali paslėpti programą iš savo profilio, nuolat aptikti arba atkurti paskyrą naudodamas telefono numerį, kuris atveria galimybę pridėti nuotraukas ir kitą vardą ar pavardę iš „Facebook“.

Peržiūrėkite šiuos patarimus, kaip naudoti „Tinder“ diskretiškai, kad „Facebook“ draugai negalėtų jus rasti socialinio tinklo svetainėje.

„Tinder Gold“ ir „Tinder Plus“; žr. skirtumus tarp dviejų apmokamų versijų

Kas veikia „Tinder“

Paslėpkite „Tinder“ programą „Facebook“

„Facebook“ saugo visų naudojamų programų sąrašą arba jau prisijungė naudodamiesi savo socialinio tinklo kredencialais. Laimei, jūs galite lengvai paslėpti bet kurį iš jų, neleidžiant programai daryti leidinių ar matyti kitus. Štai kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio toliau.

1 veiksmas. Prisijunkite prie „Facebook“ nustatymų. Norėdami tai padaryti, spustelėkite rodyklės mygtuką viršutiniame dešiniajame ekrano kampe. Pasirodžiusiame meniu spustelėkite „Nustatymai“;

Pasiekite „Facebook“ nustatymus

2 veiksmas. Ekrano kairėje juostoje spustelėkite „Programos“;

Atidarykite programas, prijungtas prie „Facebook“ paskyros

3. Suraskite „Tinder“ programą ir spustelėkite „Redaguoti nustatymus“;

Pasiekite „Tinder“ programos nustatymus „Facebook“

Dabar 4. „Taikomumo matomumas“ pasirinkite „Tik mane“ ir spustelėkite „Išsaugoti“.

Paslėpti „Tinder“ matomumą „Facebook“

Išjunkite atradimą

Geriausias būdas išlaikyti jūsų „Facebook“ draugus nuo suradimo „Tinder“ yra išlaikyti atradimą. Tokiu būdu jūs galite ir toliau kalbėti su dabartiniais adresatais, bet negalėsite gauti naujų atitikmenų. Jei pakeisite savo mintis, galite iš naujo įjungti atradimą tik viename bakstelėjime ir padaryti naujus derinius. Išsamesnės informacijos apie tai, kaip likti paslėpta „Tinder“, atlikite tolesniuose veiksmuose.

1 žingsnis. Atidarykite „Tinder“ ir palieskite mygtuką, esantį viršutiniame kairiajame ekrano kampe. Dabar eikite į „Nustatymai“;

Pasiekite „Tinder“ nustatymus

2 veiksmas. Išjunkite parinktį „Show in Tinder“, tada palieskite „OK“, kad išsaugotumėte. Tokiu būdu jūsų profilis bus paslėptas ir bus rodomas tik kitiems, jei paliesite „Įjungti atradimą“.

„Tinder Discovery“ išjungimas

Sukurkite profilį naudodami savo mobilųjį telefoną

Kita galimybė - iš naujo sukurti profilį naudodamiesi mobiliojo telefono numeriu. Tam pirmiausia turite ištrinti dabartinę paskyrą „Tinder“. Tada „Tinder“ pradiniame ekrane palieskite „Įveskite telefono numerį“ ir užsiregistruokite. Tokiu būdu galite naudoti nuotraukas ir net kitą vardą ar pavardę, nei užregistruota „Facebook“ paskyroje.

Užsiregistruokite „Tinder“ naudodami telefono numerį

Mėgaukitės patarimais, kaip naudoti „Tinder“ diskretiškai ir neleisti „Facebook“ draugams rasti jūsų.

„Tinder“ užsidaro tik „iPhone“: kaip išspręsti? Atraskite forume.