„Messenger“ leidimo nustatymų keitimas „Android“

Naudodami „Android“ nustatymus, galite pakeisti kiekvienam „Messenger“ prašomam elementui suteiktą leidimą. Pastarosiomis dienomis, nesutariant dėl ​​netinkamo informacijos apie 50 mln. „Facebook“ naudotojų, daugelis žmonių ne tik ištrina savo sąskaitas tinkle, bet ir atsisiųsti informaciją, kurią platforma renka. Vienas iš tokių naudotojų, Dylan McKay, tweeted, kad paslauga turi prieigą prie net gaunamų, išeinančių ir praleistų skambučių.

Štai kaip apriboti prieigą prie „Messenger“

„Facebook“ atvejis: socialinis tinklas, apkaltintas stebėjimu „Android“

Atsakydama į šią išvadą, „Facebook“ paskelbė savo oficialaus dienoraščio įrašą, kuriame paaiškino, kad skambučių istorija ir teksto registravimas yra neprivalomos funkcijos, skirtos „Messenger“ ar „Facebook Lite“ sistemai „Android“, dalis. Be to, tekste nurodoma, kad duomenys nėra parduodami, o ši funkcija nerenka telefono skambučių ar tekstinių pranešimų turinio.

Tačiau, jei vis tiek norite peržiūrėti ir (arba) pakeisti teises, kurias suteikėte „Messenger“ „Android“, atlikite šiuos veiksmus:

1. „Android“ parinkčių meniu spustelėkite „Konfigūruoti“. Tada slinkite ekranu, kol pamatysite elementą „Programos“. Palieskite jį.

Eikite į „Android Apps“ parinktį

2 žingsnis. Dar kartą nuleiskite ekraną. Kai radote „Messenger“, bakstelėkite jį, kad pasiektumėte programos informaciją. Tada tiesiog spustelėkite „Leidimai“.

3 žingsnis. Dabar palieskite parinktis, kurias norite leisti arba paneigti, kad programa turi prieigą. Jei raktas yra mėlynas, prieigos prie informacijos, atitinkančios tą elementą, leidimas yra įjungtas.

Išjunkite parinktis, kurių nenorite, kad „Messenger“ galėtų naudotis „Android“

Prieš išjungiant kai kuriuos leidimus, verta apsvarstyti, kaip svarbu, kad ši prieiga būtų naudojama. Pavyzdžiui, mikrofonas leidžia įrašyti balso pranešimus; jau fotoaparatas yra būtinas norint fotografuoti ar kurti vaizdo įrašus per programą, taip pat atlikti vaizdo konferencijas. Kalbant apie SMS, prašoma išsiųsti registruoto telefono patvirtinimo pranešimą.

Tačiau, jei naudotojas išjungia pagrindinį leidimą naudoti bet kurią funkciją, „Messenger“ dar kartą prašo prieigos. Verta prisiminti, kad „problema“ atsiranda tik įrenginiuose su „Android“ sistema, tačiau jei „iOS“ įrenginių naudotojai taip pat nori atlikti šią procedūrą, tiesiog patikrinkite pamoką „Kaip užkirsti kelią„ iPhone apps prieigos fotoaparatui, mikrofonui, nuotraukoms ir GPS “, kurią parengė .

„Facebook“: kaip atkurti ištrintus pranešimus? Atraskite forume.

Kaip prisijungti prie „Facebook Messenger“

Via Ars Technica ir „Facebook“