„Tricks“ dominuoja jūsų istorijose, kurias „Android“ paskelbė „Instagram“

„Instagram“ leidžia visiškai tvarkyti jūsų istorijas net ir po to, kai yra paskelbtas socialiniame tinkle. Galite pakeisti įrašo privatumą, kad tam tikri draugai negalėtų peržiūrėti jūsų asmeninio turinio ir netgi sužinoti, kas jau patvirtino jūsų naujinimą. Ar jums patiko paskelbta nuotrauka ar vaizdo įrašas? Žinokite, kad programa leidžia jums tiesiogiai bendrinti savo socialinio tinklo profilį arba netgi atsisiųsti, kad išsaugotumėte mobiliojo telefono galeriją.

Jei apgailestaujate, galite uždrausti istoriją, kad niekas kitas neturėtų prieigos. Išsiaiškinkite visų šio vadovo gudrybių, skirtų „Android“ smartfonams.

Žiūrėkite „Stories“ įrašų tvarkymo trikus „Android“ „Instagram“

Istorijos apie Instagram, „Facebook“ ir „WhatsApp“: viskas apie išeinančias nuotraukas

1. Atsisiųskite savo istorijas

1 žingsnis. Jei norite išsaugoti savo įrašą, po 24 valandų, praktiškas būdas yra atsisiųsti turinį mobiliajame telefone. Norėdami tai padaryti, palieskite mygtuką „Istorijos“ su savo profilio įrašu programos viršuje. Turinys bus rodomas ekrane. Palieskite meniu, pažymėtą trijų taškų, esančių dešinėje programos kampe.

Pasiekite savo istorijas Instagram ir palieskite nurodytą meniu

2. Atidaromų funkcijų skirtuke pasirinkite „Išsaugoti nuotrauką“. Bus atliktas atsisiuntimas į „Android“ galeriją.

Išsaugokite istorijų įrašą „Android“

2. Sužinokite, kas matė jūsų istoriją

Žingsnis 1. Atidarydami istoriją, atkreipkite dėmesį, kad yra rodiklis, kiek žmonių jau matė jūsų momentinį pranešimą. Paliesdami rodyklę arba vilkdami ekraną, rodomas visas pasekėjų, kurie patikrino jūsų naujinimą, sąrašas.

Sužinokite, kas matė jūsų istorijas Instagram

3. Dalykitės kaip leidėjas Instagram

1 žingsnis. Pagrindiniame pranešimo ekrane palieskite meniu, pažymėtą trimis taškais, ir šį kartą pasirinkite „Bendrinti kaip publikaciją“. Nurodykite nuotraukos apkarpymą ir palieskite rodyklės mygtuką, kad tęstumėte.

Pasidalinkite „Stories post“ savo Instagram profiliu

2. Pasirinkite skirtuką „Filtrai“ ir pasirinkite norimą stilių. Tada „Redaguoti“ atlikite tradicinius nuotraukų koregavimus prieš paskelbdami. Kai pasirinksite, patvirtinkite „Next“;

Pridėkite „Instagram“ įrašo filtrus ir redagavimus

3. Parašykite antraštę, pridėkite vietą ir daugiau pritaikymų, patvirtindami „Bendrinti“. „Stories“ skelbimas taip pat bus paskelbtas jūsų Instagram profilyje, kuris ten bus daugiau nei 24 valandas.

Nuotraukos bus skelbiamos jūsų profilyje ir bus rodomos istorijose

4. Valdykite privatumo funkcijas

1 veiksmas. Atidarykite savo istorijos meniu, kurį nurodo trys taškai, ir pasirinkite „Istorijos nustatymai“. Bus rodomas nustatymų ekranas. Pirmoje parinktyje galite „Slėpti istoriją“, kad pasirinktumėte konkrečius draugus, kurie nematys jūsų naujinimų „Istorijose“.

Atidaryti istorijos nustatymus Instagram ir paslėpti nuo konkrečių žmonių

2 žingsnis. Jau „Leisti atsakymus į pranešimus“ šis veiksmas apribojamas tik „Jūsų pasekėjų“, „sekančiųjų, kuriuos sekate“ arba „Išjungta“ (niekas negali siųsti jums atsakymų iš istorijų). Galiausiai, skiltyje „Fotoaparatas“ galite pasirinkti, ar norite automatiškai išsaugoti bendras nuotraukas nuotraukose, esančiose telefono galerijoje, ar ne. Jei norite daugiau privatumo, laikydami tik 24 valandų įrašus, palikite raktą išjungtą šioje pilka spalva. Visi nustatymai išsaugomi automatiškai.

Apribokite savo istorijų atsakymus ir pasirinkite, ar automatiškai atsisiųsti įrašus „Android“

5. Neįtraukite istorijų

1 žingsnis. Nemėgsta jūsų įrašo rezultatų istorijose? Tada palieskite meniu mygtuką, kurį nurodo trys taškai programos apačioje, ir pasirinkite „Ištrinti“. Patvirtinkite dar kartą paliesdami „Ištrinti“.

Ištrinkite įrašą Instagram istorijose

Kaip įjungti „Boomerang“ funkciją Instagram istorijose? Atraskite forume.

Vaizdo įraše rodoma, kaip daryti istorijas Instagram